avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere concediu fara plata la care nu am primit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere concediu fara plata la care nu am primit raspuns scris

Am facut cerere pentru concediu fara plata si mi s-a spus ca voi primi raspuns in cateva zile. Nu am primit raspuns la acea cerere , dar am fost luata in considerare ca fiind in concediu fara plata . Daca nu am primit raspuns ca mi s-a aprobat cererea de concediu fara plata cum e posibil ca apoi sa fiu instiintata ca eram in concediu fara plata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 18 Decembrie 2014
Ba am dreptate . Ceea ce spuneti dvs. nu are baza legala. Ceea ce spun eu are baza legala.
[ link extern ]
Oricum , problema e ca si rezolvata .
Ultima modificare: Miercuri, 17 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ceea ce ati postat dvs nu constituie izvor de drept, iar termele respective se aplica numai institutiilor si autoritatilor publice , nu si sectorului privat.
Azal3ea a scris:
Ba am dreptate . Ceea ce spuneti dvs. nu are baza legala. Ceea ce spun eu are baza legala.
[ link extern ]

Îmi pare rău, dar nu aveți dreptate. Angajatorul, fie el de stat sau privat, nu are obligația să răspundă angajaților săi în scris. Obligațiile angajatorului față de angajații săi nu includ această obligație.

Link-ul pe care l-ați dat este fără relevanță, chiar dacă lucrați într-o instituție publică. Solicitarea de acordare a unui concediu fără plată nu se asimilează cererilor privind liberul acces la informațiile de interes public, iar dvs. nu sunteți un simplu cetățean față de instituție, ci sunteți un angajat al acesteia. Raportul dvs. de muncă sau de serviciu este guvernat de prevederile Codului muncii sau ale Legii nr. 188/1999, după caz, iar printre drepturile dvs. nu se regăsește și acela de a primi răspunsuri scrise de la angajatorul dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Decembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu lucrez in sectorul privat.
@ Interventie moderator


Reguli privind utilizarea forumului AVOCATNET.RO


2.1. Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat. ...... Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana.

2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, ......, comportament nepotrivit sau ofensator, ... .... O astfel de atitudine duce la stergerea mesajului si poate atrage avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @ondino Ares-3 Ares-3 Utilizatoarea @ondino primeste avertisment pentru incalcarea repetata a urmatoarelor cerinte din Regulamentul de postare: [b]2.1.[/b] Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)
Ban temporar dlgoe Admin Admin Userul este banat 30 de zile pentru incalcarea constienta si repetata a punctelor 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului: 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)