avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ordonanţa de urgenţă nr. 79/2014 pentru modificarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ordonanţa de urgenţă nr. 79/2014 pentru modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr. 82/1991

Aceasta ordonanta abroga de la 01.01.2015 regimul simplificat de contabilitate, si alin 3^1 al art. 10 din legea 82/1991 care preciza:

(3^ 1) În cazul persoanelor prevăzute la art. 5 alin. (11), contabilitatea poate fi organizată şi condusă potrivit prevederilor alin. (2) şi (3) ori pe bază de contracte/convenţii civile încheiate potrivit Codului civil cu persoane fizice care au studii economice superioare, situaţie în care răspunderea pentru conducerea contabilităţii revine acestor persoane fizice.

Avocatnet.ro a scris aici: www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila cri5tina cri5tina Buna ziua! Un PFA de expertiza contabila,(liber profesionist) cum poate tine contabilitatea la o ala societate la care este asociat? Contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura bilant contabil akitadolf akitadolf Sant angajata la o firma mica in functia de contabil,nu am studii superioare dar eu fac toate inregistrarile contabile va rog sa imi spuneti daca pot semna ... (vezi toată discuția)
Art.10 pct.(3^1) abrogat parere.... qu3en_bee qu3en_bee daca ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 79/2014 din 10 decembrie 2014 pentru modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr. 82/1991 a abrogat (3^1) În ... (vezi toată discuția)