avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Art.10 pct.(3^1) abrogat parere....
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Art.10 pct.(3^1) abrogat parere....

daca ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 79/2014 din 10 decembrie 2014 pentru modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr. 82/1991 a abrogat
(3^1) În cazul persoanelor prevazute la art. 5 alin. (1^1), contabilitatea poate fi organizata si condusa potrivit prevederilor alin. (2) si (3) sau pe baza de contracte/conventii civile incheiate potrivit Codului civil cu persoane fizice care au studii economice superioare, situatie in care raspunderea pentru conducerea contabilitatii revine acestor persoane fizice.
Adnotare:

Eu ca pfa cu caen 6920 ce pot face cu firmele pe care le am....mici care nu si-au permis un expert si au apelat la un economist....nu le mai pot tine evidenta ctb nici pana la balanta nici nimic...dar daca am mentionat ctb primara mai pot pana la balanta....si sa faca bilantul altcineva...

Ce varianta as avea ca sa mai exist pe piata? am primit cea mai proasta veste acum cand incepuse sa-mi mearga...

Astept parerea dvs.

Multumesc

ce varianta ne ramane in aceasta situatie, doar sa ne angajam si sa primim mai putin...

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa caen 6920 ContSters174925 ContSters174925 In ce conditii de studii se poate infiinta un PFA CAEN 6920- “Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal”? Mai ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat Dana Filip Dana Filip Buna, va rog sa-mi spuneti daca un absolvent de studii superioare (economice) poate intocmi/semna balanta/bilant, sau este necesar sa dea examen ... (vezi toată discuția)
Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)