avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca cei care sunt in concedii de odihna sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca cei care sunt in concedii de odihna sa fie obligati sa-si ia zilele libere date de guvern cu recuperare?

Sunt profesor si am depus cerere de concediu pe perioada 22.12.2014-31.12.2014. In total 6 zile lucratoare. Mi s-a comunicat ca nu pot lua decit 4, pentru ca 24 si 31 sunt libere cu recuperare. Recuperarea presupune 3 saptamini de stat peste program. Cum sa procedez pentru a putea beneficia de toate cele 6 zile de concediu care mi se cuvin?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 14 Decembrie 2014
Nu are nicio legatura una cu alta.
Daca sunteti in CO in zilele de 24 si 31 dec. nu se vor mai recupera.

Puteti sesiza Inspectia Muncii , in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea zilelor de 24 si 31 dec. crmnradu crmnradu Buna ziua! Avem o colega care a intrat in co/2014 de la 1 dec si tinand cont ca zilele de 24 si 31 dec. au fost zile libere s-a intins pana pe 6 ian.2015. A ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna micutzulurs micutzulurs buna ziua , daca lucrez sambata si duminica ,concediu de odihna va include si aceste zile in perioada de odihna sau numai cele 5 zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Concediu intre sarbatori giacris giacris Firma la care activez se inchide pe perioada sarbatorilor de iarna, urmand ca personalul sa isi ia zile de concediu aferente zilelor dintre ... (vezi toată discuția)