avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general monografie contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

monografie contabila

as dorii daca se poate sa-mi trimita cineva o monografie contabila completa( inregistrari contabile), multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2009
victorn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olivia Nedelcea , Contabil 23:33, 18 Iunie 2009
victorn a scris:

as dorii daca se poate sa-mi trimita cineva o monografie contabila completa( inregistrari contabile), multumesc.

La intrebarea asta atat de generala aveti sanse scazute sa va raspunda cineva. Monografii contabile generale se invata in 5 ani de facultate si specifice toata viata.
Daca reveniti cu o intrebare stricat pe obiect va cresc sansele de a obtine cel putin un raspuns.
:)
Pentru ce domeniu de activitate doriti monografia contabila?
pentru toate clasele de conturi. (eu am o monografie completa dar cuprinde si explicatii,e prea stufoasa.Am nevoie doar de inregistrarile contabile).multumesc mult. Am o carte de contabilitate din facultate si nu mai corespunde planul de conturi.cred ca e mai bine sa cumpar una noua. multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2009
victorn, utilizator
Este ca si cum i-ati spune cuiva vreau o masina. Nu conteaza de care, masina sa fie. La ce va foloseste aceasta monografie? Intrebarile suplimentare care va sunt adresate vin in ideea de a va ajuta cat mai bine.
Incercati cu google...

Alte discuții în legătură

Contabilitate bugetara blueellla blueellla Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un curs de contabilitate bugetara, plan de conturi? Am gasit ceva pe net, dar nu era datat si ma tem ca nu e de ... (vezi toată discuția)
Un banal examen - contabilitate financiara gatyta gatyta Astazi am avut un examen la contabilitate financiara.In semestrul doi am facut conturile din clasa 4,clasa 5,clasa 6 si 7.Azi l-a examen ne-a dat conturile din ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta lilicrin lilicrin Am programul pentru bilant, cel de pe site-ul "http://www.englezaonline.ro" apare acolo optiunea \"preluare date din balanta\" . Care este programul ... (vezi toată discuția)