avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor un banal examen - contabilitate financiara
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

un banal examen - contabilitate financiara

Astazi am avut un examen la contabilitate financiara.In semestrul doi am facut conturile din clasa 4,clasa 5,clasa 6 si 7.Azi l-a examen ne-a dat conturile din clasele 1,2 si 3,pe care le-am facut in primul semestru.In semestrul doi nu am facut nimic din ceea ce am facut pe primul.Este corect si normal sa ne dea subiecte cu materie parcursa acum cateva luni,adica semestrul 1,pe semestrul 2?noi toti ne-am invatat materia dupa semestrul al doilea...daca nu este corect .ce ar trebui sa facem in privinta asta?deoarece vom avea restante si le vom plati in toamna...
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 08:05, 20 Iunie 2011
Ca economist am sa va spun un singur lucru. Profesorul poate alege pentru examen toata materia de curs pe care a predat-o. Dvs. ca studenti aveti obligatia de a aprofunda cunostintele respective. Spuneti ca ceea ce v-a dat la examen, era materie din primul semestru. Inseamna ca trebuia sa cunoasteti aceste subiecte.
dumneavoastra o stiti toata?
Dvs. sunteti cea care veti avea nevoie de conturi si functionalitatea acestora. Si nu numai. Aceasta meserie este grea, dar frumoasa pentru cine o intelege. :)

Revenind la intrebarea Dvs., nu cred ca profesorul poate fi tras la raspundere pentru subiectele de examen alese. Dar sa vedem si parerea altor colegi.
O seara frumoasa!

Daca in primul semestru ati parcurs materia ce cuprindea conturile 1,2 si 3 ati sustinut examen pentru aceasta materie?
Sunt cazuri cand se mai organizeaza acele examene partiale si de care profesorul tine cont si la urmatorul examen nu mai da subiecte din materia data la partial.
Dar daca nu ati sustinut examen pentru materia din primul semestru si acum subiectele de examen au cuprins si materia din semestrul 1, este corect. Nota la examen trebuie sa reflecte cunostintele acumulate din toata materia disciplinei respective si-acest lucru se poate realiza printr-un singur examen, la sfarsitul anului sau prin examene partiale.
pe primul semestru am dat examen din clasa conturilor 1,2 si 3...tot ce curpindeau ele...teorie,inregistrari contabile,etc...la mine la facultate,inainte de examen dam un test la seminar si unul la curs...daca iei minim 8 la ambele teste plus alte citerii,nu mai dam examen in sesiune si aia ramane nota la examen...si in primul semestru am dat la test conturile 1,2,3,apoi la examen am dat conturile 1,2,3.in semestrul doi am facut conturile 4,5,6,7,la test am dat conturile 4,5,6,7,iar la examen ne-a dat numai conturile 1,2,3 si absolut nimic din conturile 4,5,6,7.

Alte discuții în legătură

Erasmus - un esec pentru mine deliushcki deliushcki Am fost plecata cu bursa ERASMUS primul semestru al acestui an universitar.Din pacate nu a fost o experienta reusita asa cum ma asteptam , din nenumarate ... (vezi toată discuția)
Studii necesare unui avocat Alina B. Alina B. am licenta data la alta facultate si acum incep masterul acolo. Intre timp citesc si invat autodidact si dupa bibliografia de la facultatea de drept. am aflat ... (vezi toată discuția)
Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)