avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare proxenetism din provincie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare proxenetism din provincie

La ce adresa pot trimite online sesizare proxenitism din provincie?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dreptdra , utilizator 18:48, 17 Decembrie 2014
La orice institutie precum: politie, parchet, politie locala, primarie, etc ...sunt obligati sa o redirectioneze acolo unde trebuie, insa indicat este sa o trimiteti la parchet.
Va multumesc. Pt mai putina birocratie, si mai multa confidentialitate oare nu ar fi bine sa trimit sesizarea on line la DIICOT, structura locala?
Nu cred ca se ia in seama sesizarea facuta asa.
Doar daca trimiteti si probe s-ar putea sesiza din oficiu dar e complicat...ca trebuie verificats...
Puteti trimite, numai sa aveti grija ca sesizarea să conţină în mod obligatoriu datele prevăzute de art. 289-290 Cod procedură penală.
Va multumesc mult. Oare este necesara si semnatura electronica la sesizarea online?

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna recrutarea unei persoane ? gancuta gancuta daca fetele au practicat prostitutia simai practica am dovedit cu procesele verbale de amenzi pt asa ceva inca din anul 2008 mai poate sal bage la recrutare ... (vezi toată discuția)
Recrutarea unei persoane pentru prostitutie evelin ivan evelin ivan Buna ziua, Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume ... (vezi toată discuția)