avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... lnvatamant - incadrare invatator
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

lnvatamant - incadrare invatator

As avea o intrebare. Am terminat Facultatea de Litere, cu diploma de licenta, urmand in paralel si cursuri in cadrul Departamentului pentru pregatirea cadrelor didactice, obtinand diploma care-mi permite sa predau in invatamantul gimnazial, respectiv clasele V-VIII. Chiar daca nu am terminat liceul pedagogic, am fost incadrata in functia de invatator, predand la clasele primare (I-IV). Intrebarea mea este - incadrarea trebuia facuta pentru functia de invatator, sau de ''profesor invatamant primar'' ? Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 14 Decembrie 2014
Alexandra1010, utilizator

Alte discuții în legătură

educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)