avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv reactualizat mai trebuie parafat de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv reactualizat mai trebuie parafat de avocat / jurist?

am actualizat un act constitutiv si nu stiu daca registrul comertului il primeste asa cu semnaturile asociatilor si stampila firmei sau mai trebuie parafat / data certa / de avocat sau de jurist ?
cum mai este acum ?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:36, 15 Decembrie 2014
Este obligatorie "data certa". Se pune de catre notar, avocat sau chiar de catre cei de la ORC.
pai data certa o pot pune cei de la ORc daca administratori/ asociati sunt prezenti in fata ORC , nu ?

dar juristul nu mai poate pune stampila cu formula de "data certa? " era o formulare ATEST DATA, IDENTITATEA PĂRTII ŞI CONŢINUTUL PREZENTULUI ACT – respectiv Act Constitutiv, ca fiind in conformitate cu originalul.
Daca actele le redacteaza serviciul de asistenta din cadrul ORC atunci consilierul juridic de la ORC da data certa. Daca le faceti sub semnatura privata nu da nimeni data certa. Le depuneti pur si simplu asa.
pai nu mai inteleg ...este sau nu este obligatorie data certa ? actul constitutiv este actualizat si semnat - sub semnatura privata de ambii asociati .
In ceea ce priveste cea de-a doua intrebare a dv., doar avocatul poate da o incheiere de certificare pentru data certa nu si consilierul juridic.

Alte discuții în legătură

Data certa anca_diana anca_diana in cazul in care o societate modifica mai multe art ale actului constitutiv redactat de un avocat( maj capital, denumire schimbata, ob principal, etc),trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum schimb obiectul de activitate al firmei? werbung werbung Buna ziua, v-a ruga sa-mi spuneti cum schimb obiectul de activitate al firmei si ce cod caen imi trebuie pt distributie de materiale de constructii multumesc (vezi toată discuția)
Consilier juridic emat emat Poate un consilier juridic sa redacteze un act aditionla de modificarea actului constitutiv al societatii? si daca da, acesta trebuie autentificat la notariat ... (vezi toată discuția)