avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv reactualizat mai trebuie parafat de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv reactualizat mai trebuie parafat de avocat / jurist?

am actualizat un act constitutiv si nu stiu daca registrul comertului il primeste asa cu semnaturile asociatilor si stampila firmei sau mai trebuie parafat / data certa / de avocat sau de jurist ?
cum mai este acum ?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:36, 15 Decembrie 2014
Daca este semnat de toti asociatii si este facut de dvs. atunci nu i se mai da data certa, il depuneti asa. Cine sa va dea data certa pe un act facut de dvs., luati-o si dvs.logic? V-am spus: daca il redactatati la ORC atunci juristul de la ORC dadea data certa pt.ca era un act redactat acolo, dar fiind redactat de dvs.cum sa va dea data certa? Avocatul v-ar pune data certa pe un act adus de dvs.? Sau notarul v-ar autentifica o declaratie redactata de dvs.?
nu este obligatorie data certa se primeste si sub semnatura privata dar trebuie mentionat la finaulul actului:
Actul a fost redactat la sediul societăţii de către asociaţi, la data de ..............., ca înscris sub semnătură privată, în două exemplare originale
la noi asa se cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data certa anca_diana anca_diana in cazul in care o societate modifica mai multe art ale actului constitutiv redactat de un avocat( maj capital, denumire schimbata, ob principal, etc),trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum schimb obiectul de activitate al firmei? werbung werbung Buna ziua, v-a ruga sa-mi spuneti cum schimb obiectul de activitate al firmei si ce cod caen imi trebuie pt distributie de materiale de constructii multumesc (vezi toată discuția)
Consilier juridic emat emat Poate un consilier juridic sa redacteze un act aditionla de modificarea actului constitutiv al societatii? si daca da, acesta trebuie autentificat la notariat ... (vezi toată discuția)