In data de 13.04.2014, prietena mea, in timp ce se afla intr-un local public , a fost lovita cu un pahar in zona fetei, provocandu-i vatamari ce au necesitat 7-8 zile de ingrijiri medicale ! Mentionez ca a depus plangere penala impotriva suspectului, iar o doamna procuror a dispus renuntarea la urmarirea penala a suspectului, iar in temeiul art. 318 , alin. 3 , lit. b Cpp., a dispus ca suspectul sa isi ceara scuze prietenei mele , obligatie care trebuia indeplinita pana in data de 10.11.2014, si se mentioneaza ca neindeplinirea obligatiei, acesta nu va mai beneficia de o noua renuntare la urmarirea penala !
Cum sa procedez in acest caz , deoarece suspectul nu si-a cerut scuze pana in acest moment !
Totodata as dori sa depunem o plangere civila impotriva suspectului, ma puteti ajuta cu un model ?
Va multumesc !
Daca doriti neaparat sa mergeti mai departe, un model de cerere gasiti pe internet, cautand "actiune in raspundere delictuala), in cadrul careia puteti cere despagubiri sub forma daunelor materiale si morale.
Cererea se timbreaza cu taxa judiciara de timbru de aprox. 10% sin suma pretinsa.
Tentativa de furt
murinhio25
Sunt acuzat de tentativa de furt stabilind valoare 50 lei prejudiciu recuperat . Imi cere daune 5000 lei sa isi retrag plangerea . Ce se poate intampla dc nu ... (vezi toată discuția)