avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Aviz Directia Agricola pentru PUZ pasune in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Aviz Directia Agricola pentru PUZ pasune in extravilan?

Buna ziua, am vazut ca s-a mai discutat despre scoaterea pasunilor din circuitul agricol, am inteles totusi ca s-ar mai fi facut ceva reglementari in luna Iulie 2014. Aveti cunostina de cauza?
Eu detin o pasune in extravilan unde doresc sa imi construiesc o casa, am inceput faza puz din 2011 dar din cauza arhitectei care nu s-a ocupat de dosar, a expirat certificatul de urbanism si chiar daca l-am prelungit nu am mai putut face nimic pentru ca am intampinat legea aceea cu cei 10.000 mt. patrati pentru a putea scoate din extravilan pasuniile(detin doar 2700mt).
Iar Dupa asta anul trecut mi sa spus ca nu se mai pot scoate din circuitul agricol pasunile aflate in extravilan deoarece nu mai primesc aviz de la Directia Agricola.
Cu respect!

Alte discuții în legătură

Cine emite autorizatie de constructie? cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu un teren extravilan, cu CF, in cadrul teritoriului administrativ al unei comune si doresc ca construiesc pe acesta o hala si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Avizul din partea directiei agricole pentru finalizarea unui puz este condintionat de plata taxei de scoare din domeniu agricol? alexandruoana87 alexandruoana87 Buna ziua, Va rog, sa mi spuneti daca este legal ca cei de la Directia Agricola sa nu ne elibereze avizul favorabil necear pentru finalizarea unui PUZ.... ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)