avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Amenda pentru fumat in tren
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Amenda pentru fumat in tren

Buna ziua,

In urma cu 2 ani,in octombrie 2010, am fost prins fumand o tigara in tren, intre compartimente, impreuna cu alti 4-5 calatori. Ni s-au cerut buletinele, le-am dat toti si ni s-a spus sa mergem inapoi in compartiment, fiecare la locul lui. Dupa aproximativ 10 minute ni s-au returnat buletinele si mi s-a spus doar "sa nu se mai intample".

Acum 2 zile, decembrie 2014, primesc prin posta procesul verbal (nesemnat de mine, fara martori mentionati) prin care mi se aduce la cunostinta ca trebuie sa platesc amenda de 100 lei + 28 lei la cfr.

Se poate contesta acest proces verbal in vreun fel? Din moment ce nici macar nu mi-a fost adus la cunostinta faptul ca mi s-a intocmit proces verbal?
(Da, prost am fost ca am dat buletinul, stiu)

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sylvester007 , utilizator 15:56, 18 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune materiale camypos camypos Mergand pe tren de la Bucuresti la Cluj, ma uitam la un film pe laptop cand din plasa de bagajae de deasupra mea pica peste mine un carucior pentru handicapati ... (vezi toată discuția)
Amendă stb 500 ron Claudiu9999 Claudiu9999 Bună ziua, în urma cu aproximativ o lună am fost amendat cu 500 de lei de controlorii STB, mentionez ca aparatul nu functiona, iar eu nu am observat acest ... (vezi toată discuția)
Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)