avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoastere paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoastere paternitate

Am o mare nelamurire am primit o instiintare ptr a recunoasre paternitatea unui copil si pensie alimentara ,mentionez ca am fost o singura data cu fata respectiva iar dupa patru ani ma da in judecata fara ca eu sa fi stiut de existenta copilului cum ma pot apara in aceasta situatie.SUNT casatorit de 10 ani iar asta s-a intamplat acum cinci ani Iar persoana respectiva avea relatii cu mai multi i aceasi perioada
Cel mai recent răspuns: feriha83 , utilizator 20:45, 24 Decembrie 2014
nu cred ca mai inteles eu iubesc copii ,iar cand am zis ,gen ,m-am referit la o femeie care se culca cu sase tipi intr-o luna si face copii pe banda rulanta ,are trei pana acum cu barbati diferiti toti aflanduse in pozitia mea adica au aflat dupa cativa ani buni ca vor fi tatici vi se pare normal .Toata lumea judeca barbatii dar oare nu au si ei dreptul la decizia de a avea un copil indiferent daca este dupa o aventura de o ora sau o relatie durabila
Din pacate, dreptul de decizie este la dispozitia barbatului doar inainte de comiterea actiunii, ulterior poate doar suporta consecintele.

S-a mai discutat pe forum subiectul, si, chiar daca logic barbatul pare usor dezavantajat in comparatie cu femeia, cazurile care se finalizeaza cu aparitia unui pui de om, nu se mai judeca din perspectiva celor 2 ci avand in centru interesul si bunastarea copilului, dincolo de vina unuia sau altuia dintre cei 2 actori care l-au adus pe lume.

Succes!
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2014
Cris1971, utilizator
Pai daca e al dumneavoastra si sotia nu poate, il puteti lua dumneavoastra daca mama lui nu este o mama buna.
Daca ea e un gen de femeie , dumneata insurat ce gen esti daca ai avut asemenea relatii ?
Stimate Domn,
Calmati-va! Nu negati totul de la inceput. Daca mama mai are si alti copii cu tati diferiti, iar dvs cu sotia dvs nu aveti copii, priviti lucrurile ca pe o oportunitate. Faceti testul de paternitate. Daca nu este copilul dvs, nu e nici o problema. Daca este copilul dvs, cu atat mai bine. Aveti sansa dvs si sotia dvs sa deveniti parinti si sa va bucurati de copil, daca reusiti sa va intelegeti cu respectiva femeie. Nu cred ca doamna - sotia dvs - va respinge copilul.
Ultima modificare: Luni, 22 Decembrie 2014
PFA SANDU ADRIANA, Consultant managementul calitatii

Alte discuții în legătură

Relatia Alex89 Alex89 Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai ... (vezi toată discuția)
Paternitate BobocAlina BobocAlina Buna,fratele meu a fost in Germania si dupa o perioada s-a intors si a fost anuntat ca va fi tatic. El nu recunoaste copilul, e posibil ca statul sa-i impuna ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o fata care a ramas insarcinata si a nascut Anonymous93 Anonymous93 Nu stiu exact cum sa ma exprim dar voi spune dupa cum stiu: Am un prieten care la o petrecere a fost intr-o aventura cu o fata (el spune ca a folosit ... (vezi toată discuția)