buna ziua ma numesc vlada nicu nu am anteles de ce platesc apa calda 21 lei metru cub si celelante scari platesc 18lei si anul trecut am platit 25 lei metru cub cum ancerc sa aflu un raspuns nimeni numi da un raspuns nu vreau sa fac ceva ce nu e legal ce pot sa fac sa opresc asta daca te certi cu iei administrator presedinte nu spun alceva decat ca o sa vada ce pot face va multumesc
Discutam de pretul apei, nu de pierderi de temperatura pe drumul tevilor.
Pretul se formeaza din valorile de pe facturi - cantitate si Gcal (in cazul apei calde), care se citesc la bransamente.
Iar pretul diferit de la o scara la alta se explica numai prin faptul ca "pierderile" de la fiecare scara sunt incluse in pretul apei calde de la acea scara.
Despre asta intreaba utilizatorul.
Ca cel de la etajul 10 plateste o apa rece la pret de apa calda pentru ca apometrul lui ii indica volumul si nu si temperatura apei, este o alta discutie....
Costul apei in bucuresti
euTU
Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Apa calda
dan61
As dori sa va rog sa -mi spune-ti cum se calculeaza
apa calda din cele 2 facturi (una in mc si cealalta in Gcal)
Care este costul unui mc de apa calda? (vezi toată discuția)