avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie 300 cu numele firmei eronat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie 300 cu numele firmei eronat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urm problema: am depus decl 300 pe luna oct si acum am observat ca,din greseala, am trecut CUI-ul firmei pt care depuneam declaratia,dar numele altei firme,am depus pt 2 firme si le-am incurcat.
Ce trebuie sa fac in acest caz? Stiu ca la decl 300 nu se depune rectificativa.declaratiile se incarca in sistem in functie de CUI sau de denumire?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 12:16, 19 Decembrie 2014
Cred ca dupa CUI. Aveti semnatura electronica? Ati putea verifica in dosarul fiscal sau in fisa de platitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 300 eronata nefertiti_g nefertiti_g Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urm problema: am depus decl 300 pe luna oct si acum am observat ca,din greseala, am trecut CUI-ul firmei pt care ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 ContSters193525 ContSters193525 Va rog sa imi spuneti cum se depune decl 101 pe anul 2012 online. Eu am depus-o de pe eguvernare dar cand o verific pe site-ul anaf imi zice : \\"Ne cerem ... (vezi toată discuția)