avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare intr-un magazin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare intr-un magazin

Buna ziua,

Suntem o brutarie care are mai multe puncte de lucru. Va rog sa imi spuneti care sunt actele care trebuiesc tinute in magazine.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 12:38, 8 Iunie 2009
In orice punct de lucru ar trebui sa existe: registrul unic de control, copie contract inchiriere spatiu, copie contract salubritate in cazul in care este necesar, autorizate functionare, autorizatie sanepid sau cum se numeste acum, copie CUI, copiile contractelor de munca ale angajatilor, copii fise de post, copii buletine angajati, copie ROI, actele pentru casele de marcat daca este cazul.
Cam astea ar fi daca imi amintesc corect. Poate colegii mei vor putea completa mesajul meu daca mai sunt si alte documente pe care le-am omis.
Multumesc pentru raspuns si rapiditate.
Trebuie tinute si copiile de pe cartile de munca, buletine, respectiv fise post in fiecare magazin in parte?
Da, tot ce va spus nicol.ilea, fara copie carnete de munca, in plus trebuie sa aveti carnetele de sanatate, actualizate, pentru ca aveti brutarie !
Eu asa as recomanda. in fiecare punct de lucru sa existe aceste documente.
Va multumesc pentru ajutor!

Numai bine..

Alte discuții în legătură

Documente ssm nicoj nicoj Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarele documente cu care trebuie sa ma prezint in urma unui control de la itm ( pentru salon coafura): lista ... (vezi toată discuția)
Completare fișe ssm, psi legissmsu legissmsu Buna seara, data admiterii la lucru in fisa SSM coincide cu cea din Fisa de PSI sau este ultima data de la ILM -ul din fisa SSM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
I.p.s.s.m dumitru23 dumitru23 Buna ziua! de curand am primit de curand sarcina de ma ocupa de protectia muncii in cadrul firmei noastre,desigur consiliata de o firma specializata.Domna ... (vezi toată discuția)