Am avut zeci de cazuri similare, nu vorbesc din povesti, am motivari ale procurorilor cat si ale judecatorilor cu privire la prelungirea dreptului de circulatie in cazul unei dovezi fara drept de circulatie, eu personal am inteles coroborand si textele de lege ca nu se poate, nu este legal. Politistul emite dovada cu drept sau fara drept de circulatie in functie de caz si de prevederile OUG 195/2002, procurorul sau judecatorul poate doar prelungi un drept care exista, asta in cazul unei dovezi cu drept de circulatie, nu poate prelungi ceva ce nu exista.
Sintagma
poate dispune prelungirea
ce reprezinta pentru dvs?
Din moment ce nu mai are dreptul de circulatie prin dovada, ce sa se mai prelungeasca?
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, va respect opiniile, dar acest cliseu il cunosc, in esenta scrieti mult si nu spuneti nimic, nu argumentati cu absolut nimic si nici nu exemplificati din experienta, intrebarea era clara, ati obtinut vreodata dvs acest drept intr-un caz similar? Raspundeti punctual, prin da sau nu, eventual indicati si Parchetul care v-a admis asemenea cerere temeinic motivata.