avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar Penal Pentru Medicamente (alcoolemie din cauza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar Penal Pentru Medicamente (alcoolemie din cauza siropului de tuse)

Buna ziua,

am si eu o intrebare, in urma cu mai bine de 3 luni am fost implicat intr-o tamponare usoara dar mi s-a recoltat sange si mi-au iesit alte substante. nu bausem alcool deloc dar am luat niste medicamente pentru tuse, sirop de tuse intr-o cantitate mai mare decat normal fiindca aveam o tuse grea. Mi s-a intocmit dosar penal si nu am drept de circulatie pana la solutionare care dupa cum merg lucrurile poate dura si ani de zile. As dori sa stiu daca am vreo sansa sa imi recuperez permisul sau sa am macar drept de circulatie pana la solutionarea in instanta.
Cel mai recent răspuns: Macoway , utilizator 18:41, 27 Decembrie 2014
Din pacate nu prea am inteles daca se poate sau nu, repet ca eu nu am consumat alcool ci sirop de tuse care mi-a iesit in sange ca "alte substante" cel putin asa au motivat cei de la politie. Nu inteleg ce este penal in a conduce sub influenta siropului de tuse fiindca nu am avut nici un efect similar alcolului. As face orice imi sta in putinta sa clarific situatia si sa imi recuperez permisul sau macar sa am dreptul de a conduce pana cand se va rezolva dosarul. La politie in Sibiu de unde sunt sunt prea multe dosare astfel incat al meu poate ajunge la rand peste 1 an si poate sunt gasit nevinovat. Macar in acest timp as dori sa pot conduce. Se poate face ceva ? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident alcoolemie - dovada circulatie Stefan.Stefan Stefan.Stefan Buna ziua, in data de 4 august 2014 am facut un accident cu urmare a mortii unei cabaline, pe sensul meu de mers am ocolit un caine si am intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)
Catre persoanele competente sau persoanele care au un caz similar, va multumesc - conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice elena9286 elena9286 Intr-o seara sotul meu a luat masina si s-a urcat la volan desi nu avea permis de conducere fiind sub influenta bauturilor alcoolice , a venit politia locala ... (vezi toată discuția)
Condusul fara permis si sub influenta alcoolului oli86 oli86 Buna seara. Am condus fara permis de conducere si sub influenta alcoolului, ma oprit politia si am avut 0,80 alcool in aerul expirat. oare poate cineva sa imi ... (vezi toată discuția)