avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Livrari in comunitate via platforma - dovada
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Livrari in comunitate via platforma - dovada

Livrari in diverse tari din comunitate. Marfa este incarcata de trasportator de la vanzator si descarcata la platforma sa (transportatorului) din Romania unde o reincarca intr un alt mijloc de transport si o livreaza la platforma din Austria si apoi ajunge la client. Transportul este in sarcina clientului. Cum facem dovada ca bunurile au fost livrate in comunitate cand am doar un CMR confirmat la platforma de livrare din Romania si marfa a plecat mai departe in baza unei liste pe care se afla si marfa noastra? Clientul ne transmite ca ne poate furniza doar un tabel cu datele cand marfa a ajuns la destinatie.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:01, 6 Ianuarie 2015
CMR stampilat de catre clientul extern. Altceva nu se accepta. Nu conteaza ca marfa intai stationeaza undeva in RO. Marfa trebuie sa si pastreze CMR ul pe tot parcursul...
Se poate ca firma din RO sa faca alt cmr cu toata marfa( cmr pararel) dar cel de la dvs trebuie confirmat (scan pe mail) de la clientul extern...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Livrare intracomunitara transport exworks irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? O SC platitoare tva din Romania livreaza in Germania (la fel platitoare de tva)marfa. Transportul este ... (vezi toată discuția)
Livrari intracomunitare-scutire tva, cmr confirmat de descarcare Nadia_P Nadia_P Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: marfa este EXW sau FCA, transportatorul fiind contractat de catre client (conform conditiei de livrare), se ... (vezi toată discuția)
Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)