avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract telefon persoana juridica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract telefon persoana juridica

Buna ziua,
Sunt persoana juridica, am primit o oferta pt. un abonament la telefon cu 2 sim-uri si un telefon gratis (oferta trimisa prin sms), am semnat contractul, dar cand am inteles ca nu voi primi telefonul gratis am spus ca renunt la contract, am facut o reclamatie la respectivii, si nu am primit raspuns.In schimb mi-au emis facuri, cu penalitati, creanta a fost data la o firma, aceasta firma ma da in judecata.
Sunt cetatean strain, am mers pe incredere si nu stiu ce sa fac. Conversatiile au avut loc in linba engleza, pentru ca nu stiu romana.
Ce pot face in situatia asta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liveomars , utilizator 15:18, 27 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul nu a fost incheiat la distanta, iar in contract scrie ca se poate denunta in 15 zile, dar cand am semnat contractul am intrebat despre clauze si daca mi se da un telefon gratis si mi s-a spus ca da.Numai ca neprimind telefonul gratis nu am mai vrut abonamentul. Cat despre faptul ca creanta a fost vanduta,primesc de la firma respectiva instiintari,iar ultima este de la o avocata ?(scrie numele ei si toate cele), care reprezinta firma respectiva.
Pot face plangere la ANCOM? Eu dupa ce am facut o sesizare la firma de telefonie nu am primit raspuns, in schimb telefonic au spus ca s-a inchis totul,ca s-a renuntat la contract.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Jaf online irena_smadea@yahoo.com irena_smadea@yahoo.com se mai pot recupera bani cond s a jucat crezind ca e gratis dar de fapt s au luat bani din cont; e vorba de wresling pe google play (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)