Buna ziua,
Sunt persoana juridica, am primit o oferta pt. un abonament la telefon cu 2 sim-uri si un telefon gratis (oferta trimisa prin sms), am semnat contractul, dar cand am inteles ca nu voi primi telefonul gratis am spus ca renunt la contract, am facut o reclamatie la respectivii, si nu am primit raspuns.In schimb mi-au emis facuri, cu penalitati, creanta a fost data la o firma, aceasta firma ma da in judecata.
Sunt cetatean strain, am mers pe incredere si nu stiu ce sa fac. Conversatiile au avut loc in linba engleza, pentru ca nu stiu romana.
Ce pot face in situatia asta?
Multumesc!
Contractul nu a fost incheiat la distanta, iar in contract scrie ca se poate denunta in 15 zile, dar cand am semnat contractul am intrebat despre clauze si daca mi se da un telefon gratis si mi s-a spus ca da.Numai ca neprimind telefonul gratis nu am mai vrut abonamentul. Cat despre faptul ca creanta a fost vanduta,primesc de la firma respectiva instiintari,iar ultima este de la o avocata ?(scrie numele ei si toate cele), care reprezinta firma respectiva.
Pot face plangere la ANCOM? Eu dupa ce am facut o sesizare la firma de telefonie nu am primit raspuns, in schimb telefonic au spus ca s-a inchis totul,ca s-a renuntat la contract.