avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de inmatriculare

o sentinta definitive a curtii de apel din 28 02 2014 privind restituirea taxei de prima inmatriculare poate sa fie esalonata pe 5 ani asa cum sustine avocatul?
Cel mai recent răspuns: anechitei , utilizator 20:59, 25 Decembrie 2014
Soferii care au obtinut in instanta restituirea banilor achitati pentru taxa auto de poluare isi vor putea primi banii de la stat pe parcursul a cinci ani, prin plati esalonate, dupa cum se arata intr-un act normativ publicat in Monitorul Oficial.

Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - restituire taxa auto costica_pantiru costica_pantiru In legatura cu restituirea taxei auto Eu am depus hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila la sectia finante inainte de aparitia OUG aguvernuluiin ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)