avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Casatorie cu un detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Casatorie cu un detinut

Buna ziua, am o nelamurire, va rog sa ma ajutati. Vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu , el si-a facut analizele in penitenciar, urmeaza sa mi le fac si eu. II elibereaza de acolo certificatul prenuptial? Sau trebuie sa imi dea mie analizele lui si ma duc eu la medicul de familie?

Alte discuții în legătură

Căsătoria in penitenciar Danudani Danudani Buna seara am o întrebare concubinul meu este arestat și urmează să mă căsătoresc cu el în penitenciar a dat cererea pentru analize dar nu sunt ... (vezi toată discuția)
Reclamatie primarie starea civila paulhitter paulhitter Buna ziua, Va Scriu in urmatoarea problema. Iubita mea este insarcinata in 5 luni, si dorim sa ne casatorim. Pentru a ne casatori, trebuie sa ni se elibereze ... (vezi toată discuția)
Certificat medical prenuptial (certificado medico oficial - culoare galbena) cerbul0 cerbul0 certificatul prenuptial se obtine la medicul de familie din RO.sau Spania(in cazul meu)..Am fost la medicul de familie si imi spune ca el nu poate sa precizeze ... (vezi toată discuția)