avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătoria in penitenciar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătoria in penitenciar

Buna seara am o întrebare concubinul meu este arestat și urmează să mă căsătoresc cu el în penitenciar a dat cererea pentru analize dar nu sunt lămurită de unde scot certificatul prenupțial nu ii va da penitenciarul acest certificat trebuie să il iau eu de la medicul de familie?va rog sa îmi răspundeți.multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:31, 4 Iulie 2017
Cu ajutorul celor de la penitenciar, ca doar trebuie sa mearga la analize.
Buna seara,
Certificatul prenuptial al lui i se va elibera LUI de catre medicul care ii face analizele (medicul de penitenciar ii recolteaza sange si tot el aduce si certificatul prenuptial)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătoria in penitenciar Danudani Danudani Buna ziua am o întrebare concubinul meu este arestat și a făcut cerere pt cununie azi l-au dus la analizele prenuptiale eu când trebuie sa fac analizele ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un detinut georgiaaa georgiaaa Buna ziua, am o nelamurire, va rog sa ma ajutati. Vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu , el si-a facut analizele in penitenciar, urmeaza sa mi le fac si eu. ... (vezi toată discuția)
Certificat medical prenuptial (certificado medico oficial - culoare galbena) cerbul0 cerbul0 certificatul prenuptial se obtine la medicul de familie din RO.sau Spania(in cazul meu)..Am fost la medicul de familie si imi spune ca el nu poate sa precizeze ... (vezi toată discuția)