avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masina radiata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masina radiata?

daca cumpar o masina de la o persoana care in acte nu este proprietarul masinii cum pot sa aflu daca masina este sau nu este radiata? cel mai bine este daca iau legatura cu proprietarul in acte si daca nu reusesc sa nu cumpar masina....??
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:39, 31 Decembrie 2014
Radiata de unde? De la politie? Daca are talon si circula, masina nu este radiata de la politie. In schimb, cumpararea masinii de la o persoana care nu este proprietar in acte, va poate aduce alte neplaceri ... afara doar de situatia in care masina este o rabla de care nu va pasa prea mult.
are talon,are carte dar poate ca masina este la proprietarul propriu zis si el nu plateste impozitul.iar proprietarul in acte radiaza din circulatie......nu este posibil?
Proprietarul din acte ca sa radieze din circulatie (intr-o situatie de exceptie vorbind, caci regula este ca radierea sa se produca odata cu transmiterea dreptuui de proprietate si nu asa aiurea) are nevoie de acte adica talon, carte, etc ...deci altfel nu are cum. Intelegeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)