avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL - contabilitate partida simpla sau..contabil ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL - contabilitate partida simpla sau..contabil autorizat

Buna ziua,
Detin un srl de prestari servicii cu cifra afaceri foarte mica, cateva facturi pe luna fara angajati. Ca administrator pot tine contabilitatea? Nu am studii economice dar cu un soft ca saga m-as descurca. platesc 3% din incasari si nu sunt platitor de tva. Daca am voie sa imi tin contabilitatea imi mai trebuie pe bilant stampila de contabil autorizat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:11, 4 Ianuarie 2015
Puteti sa va tineti singur contabilitatea, dar bilantul trebuie semnat de un expert contabil. Costurile nu sunt mari, asa ca nu aveti de ce sa va speriati.
Cu toate acestea cred ca e mai bine sa fie tinuta contabilitatea de un contabil. Diviziunea muncii nu a aparut degeaba. E bine sa te concentrezi pe ce stii mai bine si sa nu te risipesti in locuri unde altul se pricepe mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Contabilul, o necesitate de la inceput? (srl-d) fadidraghici fadidraghici Buna seara, Am infiintat un SRL-D singur, as vrea sa stiu daca pot face treaba unui contabil atata timp cat nu am inca nici un venit/incasare, ci doar ... (vezi toată discuția)
Contabilitate imm Alex28 Alex28 Buna ziua. Am o firma platitoare de impozit pe profit si platitoare de TVA. De la 1 Ianuarie se modifica ceva vis-a-vis de modul tinerii contabilitatii? Mai ... (vezi toată discuția)