avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pluralitate intermediara, revocarea suspendarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pluralitate intermediara, revocarea suspendarii

In anul 2012 am primit o condamnare de 5 luni cu suspendare pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu imbibatie alcoolica mai mare de 0,8 g/l (art. 87 alin. 1 OUG 195/2002).
In prezent sunt trimis in judecata pentru art. 335 si art. 336 NCPP (refuz recoltare probe biologice si conducere fara permis).
As dori sa stiu daca este posibil sa primesc o noua pedeapsa cu suspendare, in masura in care prima pedeapsa este sub 1 an sau daca intervine revocarea suspendarii executarii pedepsei.

NCPP art. 91 alin. 1 lit. b "infractorul nu a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de un an, cu excepția cazurilor prevăzute în art. 42 sau pentru care a intervenit reabilitarea ori s-a împlinit termenul de reabilitare"

Multumesc in avans pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Alcoolemie de unu la mie in aerul expirat krystian4u krystian4u am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de unu la mie in aerul expirat ce mi se poate acum cand mai primesc permisul inapoi:( (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului nikalai35 nikalai35 Buna ziua! Pe data de 09.05 2014 am fost depistat cu o alcoolemie de 1,1 la mie la prima proba de sange recoltata si 1 la mie la a doua proba. Mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Cerere atasat la rechizitoriu Ioananiculae26 Ioananiculae26 Am primit o comunicare de rechizitoriu in care mi s-a gresit starea civila. Obiectul cauzei: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor ... (vezi toată discuția)