avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card vitale Franta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card vitale Franta

Buna ziua
Am o problema,am nevoie de o interventie chirurgicala,dar nu sunt asigurata in Romania.Am prezentat cardul vitale din Franta,dar mi s-a spus ca nu este valabil in Romania,am vrut sa platesc ca persoana fizica,dar mi s-a spus ca nu pot sa fiu asigurat in doua tari.Ce imi recomandati?

Alte discuții în legătură

Card european de sănătate gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am o prietena care este bolnava de cancer.Este operată de 3 luni și ceva. A plecat in vacanta in Franța și acolo a făcut eventrație ( ruptura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! se poate obtine formularul s1 pentru un coasigurat? ... VD1979 VD1979 Buna ziua! Se poate obtine formularul S1 pentru un coasigurat? Tata este pensionar, eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luat-o pe mama sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu locuiesc in franta din 2015 si din 2018 am luato ... VD1979 VD1979 Buna ziua! Eu locuiesc in Franta din 2015 si din 2018 am luato si pe mama cu noi. Mama este coasigurat dupa tata, care este pensionat. Am inceput sa-i fac ... (vezi toată discuția)