avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adresa pentru cotizatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adresa pentru cotizatii

buna ziua,

ma poate ajuta cineva cu un model de adresa pe care s ao dau angajatorului in care sa mi specifice daca mi ai latit contributiile catre stat, nu am mai facut niciodata si nu stiu cum este. Am aflat ca nu mi a platit deloc contr catre casa de pensii (de aproape 2 ani), si as dori sa vad daca catre sanatate si somaj a dat ceva.

Daca se poate sa ma sfatuiti si ce as putea sa fac in caz. Daca mi-as da demisia probabil as ramane cu ele neplatite (sau cum as putea sa i fac sa le plateasca)

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:18, 11 Iunie 2009
1. Contabilul firmei trebuia sa va spuna daca s-au platit contributiile la stat.
2. Puteti sa va adresati fiecarei institutii in parte (Casa de Pensii, Casa de Asigurari de Sanatate, AJOFM).
Multumesc, am facut acest lucru (numai la casa de pensii au avut amabilitatea sa-mi spuna) la celelalte nu mi-au dat nici o informatie, spunand ca sunt date secrete.:(.
Subsemnatul_________angajat / fost angajat al ____________in perioada___________________va rog respecuos a imi elibera o adeverinta din care sa rezulte ca societatea_________________________a virat contributiile catre stat (CAS,CASS,Somaj) aferente veniturilor realizare de mine pe perioada cat am fost angajat in cadrul societatii dvs.

In mare, cam asa ar putea sa fie. Cererea ar fi bine sa fie in dublu exemplar pe care se obtine de la secretariat un numar de inregistrare.
Se poate afla si de la Administratia Financiara aceste datae.
se pare ca nu se pot obtine.eu am sunta de cateva oricsi am primit acelasi raspuns sunt confidentiale, si numai cu angajatorul pot vorbi. Daca dvs stiti exact ce ar trebui sa le spun sau cu cine ar trebui sa vb i cadrul administratiei financiare va rog sa-mi spuneti si mie.

O zi frumoasa

Alte discuții în legătură

Somaj pfa mihaelafilip mihaelafilip Buna seara, am si eu o nelamurire. Pana pe data de 30 octombrie 2009 am fost salariata (5 ani fara intrerupere) si s-au virat toate contributiile pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca firma unde lucrez mi-a platit darile la stat? hopeless1 hopeless1 sunt nedumerita in aceasta privinta. as dori sa aflu daca firma si-a platit darile ce reveneau pentru mine ca si angajat. cui ma pot adresa? initial au vrut ... (vezi toată discuția)
Subventii MYRELA72 MYRELA72 am un absolvent angajat (cu conventie pe care am incheiat-o cu ajofm acum 4 ani,) legea 76 din 2002 actualizata la art 84.1 spuna ca :Art. 841 (1) ... (vezi toată discuția)