avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decontare saptamanala transport
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decontare saptamanala transport

Buna ziua! Unitatea este obligata sa-mi deconteze transportul saptamanal incepand din luna octombrie anul 2013 si pana in prezent dat fiind faptul ca rapoartele anuale de decont sunt intocmite, inregistrate, dar din varii motive nu am inaintat biletele pana acum? Mentionez ca sunt cadru militar. Multulmesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 6 Ianuarie 2015
Dati-ne mai multe detalii despre acesta problema . Sunteti in delegatie, detasare , transport domiciliul de la / la locul de munca si pana acasa etc.
lucrez in bucuresti si am domiciliul si familia in provincie! problema nu este daca am dreptul sau nu, deoarece ma incadrez in prevederile legale. Problema este ca din luna octombrie 2013 pana in prezent nu am inaintat biletele pentru decont si mi se reproseaza faptul ca nu le-am inaintat lunar! sau macar la 2-3 luni...Mi se deconteaza pana la 10 calatorii pe luna, distanta pana acasa fiind de 160 km!
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
torventor, utilizator
Daca la nivel de angajator aveti stabili o data pentru care trebuie prezentate biletele pentru decont, atunci va trebui sa respectati acea data.

Nu exista text de lege care sa reglementeze o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bilete pentru elevi ContSters74363 ContSters74363 Buna ziua Un ajutor va rog cu privire la problema mea. Ordin nr. 329/2007 Art. 1 (1) Elevilor romani din invatamantul de stat si particular ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli transport personal detasat pe pe La o societate A este detasat un salariat al societatii B. Societatea A deconteaza transportul de la domiciliul salariatului (distanta mai mare de 50 km) ... (vezi toată discuția)
Bani de naveta vlademi vlademi buna ziua,am o nemlamurire.in 2008 m-am transferat de la Bacau la Botosani la cerere unde in cele din urma am fost repartizat la 36km de Botosani unde fac ... (vezi toată discuția)