avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii juridice si contabile pentru deschidere ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii juridice si contabile pentru deschidere showroom pentru magazin online

Buna ziua,
Am o societate comerciala ce are ca activitate principala "activitati ale agentiilor de turim", cod CAEN 7911, pe care o si desfasoara de circa 10 ani dar are incluse si alte activitati, printre care si "comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet", cod CAEN 4791.
As dori sa incep sa desfasor o activitate de comercializare de articole vestimentare, bijuterii si accesorii online, dar as dori sa deshid si un showroom intr-unul din spatiile agentiei (complet separat de agentie). Acest spatiu este situat la parter intr-o cladire de birouri si nu se preteaza unui magazin propriu-zis, dar ar putea fi vizitat de clienti care ar dori sa vada articolele respective si chiar sa le si cumpere direct din showroom.
Mi-ati putea spune daca acest lucru este posibil, in ce conditii (juridice/administrative/contabile) si care sunt cerintele obligatorii pentru acest lucru?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare bijuterii argint gravate connie74 connie74 Buna ziua, doresc sa comercializez on-line bratari cu diverse accesorii din argint personalizate prin gravare. Accesoriile le iau de la un agent comercial, ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Cod caen - vanzare bilete avion robert_11 robert_11 Buna ziua. As dori sa ma informati si pe mine ce cod CAED am nevoie pentru a vinde online bilete de avion? (vezi toată discuția)