avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN - vanzare bilete avion
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN - vanzare bilete avion

Buna ziua. As dori sa ma informati si pe mine ce cod CAED am nevoie pentru a vinde online bilete de avion?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:24, 17 Octombrie 2011
4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
5229 - Alte activitati anexe transporturilor
Sfatul meu este sa le autorizati ambele.
Dar si la 7911 pomeneste de ceva asemanator (activitati ale agentiilor angajate in primul rand in vanzarea serviciilor de calatorie, excursii, transport si cazare, cu ridicata sau cu amanuntul, catre publicul larg si clientilor comerciali).

PS: Ce se poate intampla daca functionez fara un cod CAEN?
Nu puteti exista ca firma fara cod CAEN - in momentul in care va faceti Actul Constitutiv trebuie sa precizati in el domeniul de activitate al firmei dvs. (codul CAEN - Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala din Romania).

Obiectul de activitate al unei societati este compus din activitati secundare, o singura activitate principala si un domeniu de activitate. Codul Domeniului de activitate este intotdeauna format din primele trei cifre ale codului de patru cifre care formeaza activitatea principala.

[ link extern ] /
Am coduri CAEN, pentru ca functionez, insa in alta ramura, alta activitate decat cea la care am cerut informatii. Am de exemplu 7911 si vroiams a stiu adca imi este de ajuns pentru vanzarea online de bilete de avion.
In opinia mea, va este suficient 7911.

Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic - cod caen anonym3000 anonym3000 Salut! As vrea sa organizez excursii in Romania si in strainatate. Trebuie sa-mi infiintez o agentie de turism pentru asta? Ce cod CAEN am nevoie? Imi ... (vezi toată discuția)
Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)