avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ghid turistic - Cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ghid turistic - Cod CAEN

Salut!

As vrea sa organizez excursii in Romania si in strainatate. Trebuie sa-mi infiintez o agentie de turism pentru asta? Ce cod CAEN am nevoie? Imi trebuie brevet, polita de asigurare, curs de manager, facultate in turism?

Sau pot sa folosesc cod caen 799 "Alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică" fara sa fac polita de asigurare + brevet + curs de manager in turism?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 10 Ianuarie 2018
Caen 7911 Activitati ale agentiilor turistice
Aceasta clasa include:
-activitati ale agentiilor, angajate in primul rand in vanzarea serviciilor de calatorie, excursii, transport si cazare, cu ridicata sau cu amanuntul, catre publicul larg si clientilor comerciali.

Caen 7912 Activitati ale tur-operatorilor
Aceasta clasa include:
-activitati de pregatire a excursiilor ce sunt vandute prin intermediul agentiilor de turism sau direct de catre tur- operatori. Excursiile pot include unul sau mai multe din urmatoarele servicii: -transport -cazare -masa -vizite la muzee, monumente de interes istoric sau cultural, participarea la evenimente teatrale, muzicale sau sportive.

alte detalii
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Noul cod caen dumitru_vasilica dumitru_vasilica Buna ziua, Reprezint o agentie de turism si trebuie sa-i schimb vechiul cod caen 6330 cu altul nou conform noilor reglementari. Noul cod ptr. activitati ale ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)