avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Ajutor inmormantare functionar pulic
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Ajutor inmormantare functionar pulic

Buna ziua, am o intrebare.
La decesul unui functionar public, conform art. 40 din Legea 188/1999 este precizat ca..... (1) În caz de deces al funcţionarului public, membrii familiei, care au, potrivit legii, dreptul la pensie de urmaş, primesc pe o perioadă de 3 luni echivalentul salariului de bază din ultima lună de activitate a funcţionarului public decedat.
Bun, in cazul de fata functionarul pulic este pensionat pe caz de boala, contractul acestuia este suspendat pe o perioada de 1 an.
In cazul acesta se mai poate acorda ajutorul de inmormantare conform art 40?

Alte discuții în legătură

Bani deces drmon drmon bună ziua, soţul meu a decedat pe 02.01.2017. era funcţionar public. Conform Art. 40 din Legea 188/1999, privind statutul funcţionarilor publici : (1)In ... (vezi toată discuția)
Bani deces functionar public drmon drmon Buna ziua. Sotul meu care era functionar public a decedat. Conf art 40 din legea 188/1999 , \" În caz de deces al funcţionarului public, membrii familiei, ... (vezi toată discuția)
Salarii pentru angajatii decedati whosyourdady whosyourdady Buna ziua. De curand, o ruda de gradul I a decedat. Persoana era cadru activ in invatamant cu sporuri la activ. Intrebarea mea este daca se aplica acea ... (vezi toată discuția)