avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bani deces functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bani deces functionar public

Buna ziua. Sotul meu care era functionar public a decedat. Conf art 40 din legea 188/1999 , " În caz de deces al funcţionarului public, membrii familiei, care au, potrivit legii, dreptul la pensie de urmas, primesc pe o perioadă de 3 luni echivalentul salariului de bază din ultima lună de activitate a functionarului public decedat". Intrucat avem o fetita care are dreptul la pensie de urmas dupa moartea tatalui sau vreau sa imi spuneti daca pot primi acesti bani.

Alte discuții în legătură

Bani dupa decesul functionarului public drmon drmon Buna ziua. Sotul meu care era functionar public a decedat. Conf art 40 din legea 188/1999 , membrii familiei care au dreptul la pensie de urmas primesc 3 luni ... (vezi toată discuția)
Bani deces drmon drmon bună ziua, soţul meu a decedat pe 02.01.2017. era funcţionar public. Conform Art. 40 din Legea 188/1999, privind statutul funcţionarilor publici : (1)In ... (vezi toată discuția)
Bani deces functionar public drmon drmon bună ziua, soţul meu a decedat pe 02.01.2017. era funcţionar public. Conform Art. 40 din Legea 188/1999, privind statutul funcţionarilor publici : (1)In ... (vezi toată discuția)