avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ce situatii financiare trebuie sa depun in ianuarie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ce situatii financiare trebuie sa depun in ianuarie 2015?

Buna ziua!
Am un SRL care in anul 2014 nu a avut nici un fel de activitate.
Am depus trimestrial D100, D300, D394 pe tot parcursul anului 2014, toate pe 0.
Ce situatii financiare trebuie sa depun in ianuarie 2015?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 19:45, 8 Ianuarie 2015
La fel, mai putin declaratia 100 daca v-ati referit la declaratii fiscale.
Pentru ca prin situatii financiare se intelege bilantul si contul de profit si pierdere
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant decembrie 2013 rebecavalentina rebecavalentina Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari: 1. O societate infiintata in octombrie 2013 si pana la 31.12.2013 nu a desfasurat activitate ... (vezi toată discuția)
Depunere d100 claudana claudana Buna dimineata! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. Am o societate care a trecut de la micro la imp pe profit incepand cu 01.10.2014. In D101 depusa ... (vezi toată discuția)
Declaratii-microinteprinderi danielandrei danielandrei Ce declaratii se depun pentru o microinteprindere neplatitoare de TVA, ce plateste impozit pe venit? (vezi toată discuția)