avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cazier fiscal ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cazier fiscal ONG

opinii cu privire la cazierul fiscal ptr. consiliul director al asociatiilor, a membrilor activi dintr-o asociatie, astept comentarii, multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:03, 10 Ianuarie 2015
Cazierul fiscal este obligatoriu pentru noii membri ai unei asociaţii/fundaţii numai daca ei sunt alesi ca reprezentanti legali ai acestora prin actul de constituire sau statut, să acţioneze în raporturile juridice cu terţii, individual sau colectiv, în numele şi pe seama persoanei juridice.
Decizia Completului ÎCCJ nr. 10/2012 a fost publicată în Monitorul oficial nr. 495 din 19 iulie a.c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea cazierului fiscal la noii membrii cooptati in ong george-neagu george-neagu Cazierul fiscal este obligatoriu pentru noii membri ai unei asociaţii/fundaţii numai daca ei sunt alesi ca reprezentanti legali ai acestora prin actul de ... (vezi toată discuția)
Despre filiala fundatie egeorgiana25 egeorgiana25 buna ziua as dori sa stiu mai multe despre ce este necesar de a deschide o filiala a unei fundatii.in primul rand membrii fondatori m-au numit director in ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv si statut fundatie minu minu Un prieten a infiintat in 1998 o fundatie si are cateva lucruri neclare: 1. Unicul fondator nu a trecut componenta nominala a primilor membri din consiliului ... (vezi toată discuția)