avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate SRL

Un srl infiintat in 2014 fara activitate, poate fi suspendat ? Daca da care este procedura si care sunt taxele ce trebuie achitate ?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:51, 10 Ianuarie 2015
Puteti suspenda activitatea societatii in baza hotararii aga sau a deciziei asociatului unic.
Aceasta va fi depusa la orc impreuna cu certificatul constatator de autorizare activitati, cererea aferenta si taxele de aprox. 250 lei.
Perioada maxima pentru care puteti solicita suspendarea activitatii este de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Procedura si actele necesare suspendari activitati firmei ContSters127791 ContSters127791 Buna ziua frati de suferinta romani !!! Am un SRL si datorita <<bucuriilor>> facute zilnic de Guv. BOC X-(X-(sunt nevoit sa suspend activitatea ... (vezi toată discuția)