avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare in loc nepermis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare in loc nepermis

Buna ziua,
as dori sa intocmesc o contestatie pentru o amenda in valoare de 400 lei acordata pentru parcare in loc nepermis. Desi legal sunt vinovat, exista la mijloc o serie de factori si motive pentru care consider ca atribuirea amenzii si contravaloarea acesteia depasesc cadrul muncii de preventie pe care ar trebui sa o practice serviciul de politie.
As fi recunoscator daca as primi sfaturi in tehnoredactarea contestatiei, solicitarea mea fiind de transformar a acesteia in avertizare.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara sector 2 madydiacan madydiacan Va solicit ajutorul pentru o patanie ce m-a enervat la culme: am primit acasa o amenda de 1500RON/750 platibili in 48 ore pentru o presupunsa parcare pe un loc ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala-parcare neregulamentara TONovi TONovi Amenda Politia Locala parcare neregulamentara Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte ... (vezi toată discuția)
Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o sanctiune constind din retinerea permisului de conducere, insotita si de o amenda de circulatie ... (vezi toată discuția)