avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incasari insusite - prejudiciu mare, consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Incasari insusite - prejudiciu mare, consecinte

Buna ziua am o problema si nu stiu care ii rezolvarea si cat de mare ii riscul meu in momentul de fata. Lucrez la o firma de curierat iar in urma cu o luna nu am predat firmei incasarile si rambursurile incasate intr-o zi de munca, am avut o problema personala si am avut neaparat nevoie de banii si in momentul respectiv aceea era singura solutie. Dupa aia am predat incasarile tot cu o zi in urma si tot am incercat sa mai scad din paguba dar nu am reusit, s-a descoperit in firma cea ce am facut si s-a constatat ca lipseste suma de 12500 de lei. Mi-au spus ca mai imi acorda o sansa dar sa inapoiez suma pana in data de 15, m-au pus sa scriu o declaratie de mana cum ca ma oblig ca pana in data de 15 am sa returnez suma dar in momentul de fata nu prea cred ca am vreo sansa mai ales ca de la 2 bancii m-au respins deja desi am un venit de 1500 pe cartea de munca...Intrebarea mea este c-am ce ma asteapta si ce ar trebui sa fac :( va rog un raspuns
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:09, 11 Ianuarie 2015
Vor depune plangere penala impotriva dvs si daca le returnati banii tot depuneau, acum au si dovada clara prin recunoasterea dvs.
Fata de aceasta situatie, cred ca cel mai bine pentru dvs este sa recunoasteti fapta si in fata organelor judiciare cand veti fi chemat si sa incercati sa acoperiti prejudiciul.
Poate nu ajungeti pana acolo, in fata organelor judiciare, si achitati macar o parte din suma datorata.
Incercati sa va imprumutati si de la alte persoane, eventual rude, care sa inteleaga situatia dvs.
Incercati o negociere cu conducerea sa va retina direct din salariu. Nu vad alta sansa sa scapati de problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt o persoana juridica si ma intereseaza care este ... agrodealbm agrodealbm Buna ziua, sunt o persoana juridica si ma intereseaza care este procedura de recuperare a rambursurilor de la firma de curierat. suma totala de recuperat este ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani 16011989 16011989 Am imprumutat o suma de 3000 lei de la o persoana cu care m-am inteles sa-i dau o anumita dobanda pe luna. I-am restituit banii 3000, fara alti bani, iar ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa recuperez banii pe cale legala? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 buna ziua.daca se imprumuta o suma de bani unei persoane,fara dovezi sau martori,iar acea persoana refuza sa returneze suma,exista sanse ca banii sa fie ... (vezi toată discuția)