avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu utilitatile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu utilitatile

Ma numesc Mirea Corina-Mihaela, in anul 2006 am primit de la primarie o parcela prin legea 15/2003, impreuna cu sotul-meu am ridicat casa, fara ca primaria sa ne faciliteze utilitatile.Problema intervine cu energia electrica deoarece S.C Electrica S.A mi-a refuzat cererea de racordare la reteaua electrica a orasului pe motivul " tensiune scazuta ". Asta dureaza din ianuarie 2008. As vrea sa stiu si eu cui pot sa ma adresez pentru aceasta problema

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Teren dat de primarie fara retea stradala de energie elecrica ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)
Utilitati ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.In 2006 mi-sa acordat un teren cu titlu gratuit conform Legii nr.15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)
Legate de încheierea contractelor dintre operatorii economici din sectorul energiei electrice Nexus11 Nexus11 Buna ziua m-ar interesa cum se cheama si de unde le-as putea lua sau descarca ordonanta de urgenta sau actul care se ocupa cu : \"Ordin al ... (vezi toată discuția)