Buna ziua. Am urmatoarele intrebari legate de tatal meu. In primul rand ar vrea sa stie cand se va putea pensiona.. Este nascut pe 03.07.1957; Este angajat din data de 01.08.1984 pana in prezent fara intrerupere; Are grupa I 12 ani si 2 luni; Are grupa II 2 ani si 5 luni.
A doua intrebare este legata de somaj. Patronul societatii l-a desemnat acum ceva timp ca administrator. Acum patronul este si el administrator (fara a fi angajat--este pensionat anticipat). Tatal meu este curios daca poate fi dat in somaj-- si daca titlul de administrator il opreste in acest sens..
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Buna ziua. Revin cu urmatoarea intrebare. Tatal meu a primit decizia de pensionare (in urma unei reclamatii pt ca atunci cand i-au respins dosarul nu i-au luat in calcul 2 ani de gr. 1). Acum raspunsul a venit pe data de aproximativ 10 august; el a lucrat pana la acea data. Intrebarea mea este cand i se poate desface contracul de munca? I se poate desface incepand cu 4 iulie, sau incepand cu ziua imediat urmatoare zilei cand a primit raspunsul cu decizia de pensionare de la Casa de Pensii? Va intreb pentru ca contabila firmei nu stie.. multumesc
Varsta pensionare
eugen10
Data nasterii: 10.06.1958;
Stagiu de cotizare :33 ani/07 luni;
Vechime in grupa 1 de munca : 21ani.
Doresc sa stiu cand pot iesii la pensie.
Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Pensie
sexu
am depus dosarul de pensionare,dureaza cateva luni pina vine hotarirea,in acest timp pot fi dat afara de la serviciu ? pot sa-mi scot concediu medical in ... (vezi toată discuția)