avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna ziua ..... as avea si eu o intrebare .... am o rata la banca si din septembrie nu mai lucrez dar iau somaj iar rata nu am mai platit-o in intregime dadeam doar cate 50, 100 lei pe luna acum am 300 lei de platit adica 2 rate si m-au sunat si mi-au zis ca daca nu platesc in 2 zile vine si imi ia bunurile care leam luat de la un magazin prin banca adica TBI este posibil ?? va rog sa imi spuneti va multumesc!

Da, este posibil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati! rodica gachi rodica gachi In luna septembrie 2007 am contractat un credit de la TBI . Banii i-am ridicat printr-un card emis de banca Transilvania pe baya unui cont deschis la ei. Am ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)
Un sfat rodica gachi rodica gachi In luna septembrie 2007 am contractat un credit de la TBI in valoare de 8000 ron. Trebuie sa recunosc ca nu am reusit sa platesc ratele la timp . In luna ... (vezi toată discuția)