avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare

As dori sa-mi spuneti ce salariu trebuie sa am fiind incadrat ca referent,clasa 3,grad profesional superior,gradatia 5,clasa de salarizare 30.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:57, 12 Ianuarie 2015
Conf.OUG 9/2008 Daca sunteti nou incadrat aveti treapta de salarizare 3 si realizati un salariu de 803 lei la care se adauga sporul de vechime. Daca sunteti mai vechi si aveti treapta 1 realizati un salariu de 958 lei la care se adauga sporul de vechime. Poate ne spune cineva din domeniu cum e cu incadrarea in lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la treapta de salarizare 2 la treapta 1 afg afg Un funcționar public cu studii medii, este încadrat conform ordonanței 9/2008 începând cu : ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)