avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atac contra HCL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atac contra HCL

Buna,am dat demisia din functie de administrator al unei firme proprietatea comunei(capital de stat),dupa statut,trebuie sa mai raman 3 luni in functie,dar Consiliul a votat hotararea despre demiterea mea si numirea a altui administrator,dupa o luna si ceva,fara a ma anunta.
Am vreo cale de atac ? Msi.

Alte discuții în legătură

Demitere viceprimar ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua. As dori sa stiu parerea dumneavoastra vizavi de urmatoarea situatie: Viceprimarul unei comune a fost destituit, s-a votat demiterea sa de catre ... (vezi toată discuția)
Schimbarea statutului unei asociatii JAlina JAlina Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu schimbarea statutului unui ONG. In cat timp de la semnarea proceselor verbale in cadrul Adunarii Generale ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)