avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer proprietate

Buna seara!
Socrii mei vor sa ne dea mie si sotului meu apartamentul in care locuiesc ei. Cum il putem trece pe numele nostru, fara sa platim taxe mari la notariat? Contractul de vanzare-cumparare iese din calcul, ca nu e cazul. Care este varianta potrivita pentru noi?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 10:22, 13 Ianuarie 2015
Actul de vanzare cumparare. Bafta!
pai nu e cazul de vanzare-cumparare, ca nu le dam niciun ban. trebuie doar sa il trecem pe numele nostru. nu se poate face o donatie, ceva?
Se poate dona . nu veți plati impozit dar onorariul si taxa ancpi veți plati. Important a socrii sa aibă un singur copil pe soțul dvs.
nu au un singur copil, sotul meu mai are un frate, care nu are nicio pretentie in ceea ce priveste apartamentul
Poate fi perfectat un act de donatie.

Alte discuții în legătură

Donatie intre parinti si proaspat casatoriti imih imih Buna seara, Parintii prietenei mele au un apartament, prietena mai are un frate. S-a hotarat ca dupa casatoria noastra, sa ne dea noua apartamentul Stiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar ContSters331114 ContSters331114 Buna seara. Am o intrebare referitoare la trecerea unui apartament de pe numele parintilor (in cazul de fata socrii mei) pe numele sotului si al meu. Ma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare sau donatie? Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , Dorim sa facem un transfer imobiliar,intre mine si sotie si socrul meu , in sensul ca socrul are un apartament ,pe numele sau ( pe care defapt ... (vezi toată discuția)