avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acord de mediere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acord de mediere

Contractul de mediere poate fi incheiat de catre un avocat care reprezinta un inculpat?
da
multumesc!!!
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc de ajutor dar mai am o nelamurire!daca nu se incheie acest acord de mediere si partea vatamata depune o declaratie autentificata ca s-a impacat cu inculpatul .si o depune la dosar(registratura) sau in fata instantei are aceeasi valoare pentru cursul procesului??
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Impacare dupa citirea actului de sesizare oltul oltul in cazul infractiunilor in care impacarea inlatura raspunderea penala impacarea are efect daca intervine pana citirea actului de sesizare....eu am un proces pe ... (vezi toată discuția)
Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)
Impacarea penala la notar - controverse cezarad cezarad Am o intrebare. Daca de pilda, pentru o infractiune de vatamare corporala (infractiune pentru care punerea in miscare a actiunii penale se face la cerere), ... (vezi toată discuția)