avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

buna ziua!
Tatal meu a murit de criza miastenica la Bucuresti provocata de un antibiotic dat de un dr chirurg pt un abces la un picior la un alt spital din tara. Problema este ca nu am facut autopsie si pe scrisoarea medicala eliberata de dr chirurg, medicamentele date de el sunt enumerate fara a se trece cate zile s-au dat ,ce gramaj are fiecare ,cate tablete(algocalmin,oxacilina,amixiplus,....asa). am incercat prin diferite feluri sa obtin o copie a foi de observatie nu vor sa o elibereze pt ca legea nu permite sa o elibereze altei persoane. Aceasta foaie se poate modifica dupa cum vrea dr sa fie bine pt el. Exista vrei cale de a face malpraxis fara autopsie, tanad cont de faptul ca boala o are de 3 ani era luat in evidenta doctorilor, pe indicatiile antibioticului este trecut ca este contraindicat misteniei, pe scrisoarea medicala este acest antibiotic ca s-a facut si in plus la antibiograma facuta nu a iesit sensibila la acest antibiotic.

Alte discuții în legătură

Cardiac spitalizat pt. posibil infarct, externat cu diagnostic psihiatric în urma motivelor cererii de externare VABRALSI VABRALSI Pacient pensionat boală, nerevizuibil,cardiac,59 de ani, spitalizat pentru posibil infarct miocardic de medic camera de gardă. Ziua următoare, ora 8,30 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical simulink simulink Buna ziua! Am avut 5 zile concediu medical pt i urgentă medicală, 4 din ele in luna Februarie, iar una in Martie. Dr a eliberat 2 foi, una pt febr, alta pt ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)