avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plata concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plata concediu medical

Buna ziua!
Am avut 5 zile concediu medical pt i urgentă medicală, 4 din ele in luna Februarie, iar una in Martie. Dr a eliberat 2 foi, una pt febr, alta pt Martie, amândouă in aceeași zi in care am fost la control.
La locul de munca(sunt prof) , secretara a zis ca nu poate sa introducă in programul de salarii concediul medical din Martie deoarece este eliberat in Februarie.
Acum am făcut scarlatina (streptococ de grup A), Dna doctor mi-a dat concediu 10 zile, 5 sunt in Martie și 5 in Aprilie. Tot doua foi, câte una pt fiecare luna, tot eliberate cu aceeași data din Martie când am fost la control și am făcut analizele. Am rugat dr sa îmi scrie zilele din Aprilie pe o foaie cu data din Aprilie dar a zis ca așa se eliberează și e vina secretarei care nu știe sa lucreze cu programul de salarii.
Va rog sa ma ajutați. Cine este de vina? Secretara sau doctorița?
Eu îmi vreau banii pt ca am fost destul de lovită cu boala asta. Sa mai pierd și banii e deja prea mult pt mine.
Aștept răspuns. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Malpraxis marapet marapet buna ziua! Tatal meu a murit de criza miastenica la Bucuresti provocata de un antibiotic dat de un dr chirurg pt un abces la un picior la un alt spital din ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)