avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs ocupare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs ocupare post

Buna ziua, as vrea sa-mi spuneti cum sa procedez mai departe in ocuparea unui post. In data de 4 dec 2014 am participat la un concurs pt ocuparra unui post de dispecer alaturi de alti doi candidati, am luat nota 7,30 eu , unul a luat 6,50 si unul 6. Ei au depus contestatie si s-au recorectat lucrarile eu am luat 8.30 iar cel cu 6.50 a luat 7. Acum a depus plangere penala ca nu am studii de specialitate, dar eu am depus la dosar si diploma de licenta . Ne oficial mi s-a spus ca ar vrea sa-l angajeze pe cel cu nota 7. Cum sa procedez? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Decizie inechitabila privind subiecte inafara tematicii pt ocupare post bugetari monique77 monique77 in data de 29.11.2016 am participat in calitate de candidat la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant bugetari fiind declarata admisa la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii ... kolombus kolombus Buna Ziua Ieri am participat la un concurs pt ocuparea unei functii de dispecer la Politia locala, unde contracandidatul nu a luat nota de trecere la una din ... (vezi toată discuția)
Probleme angajare candidat buna ziua ! va rugam frumos sa ne ... oanaportar oanaportar probleme angajare candidat Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati cu un raspuns. Institutia noastra vrea sa organizeze concurs pentru ocuparea ... (vezi toată discuția)